Coerver® Focisuli

A Coerver® Coaching a világ legjobb és legizgalmasabb labdarúgó készség, és képesség fejlesztő módszere, mely a világ vezető szövetségeinek és egyesületeinek ajánlását élvezi. Segítségével elsajátíthatod olyan világsztárok mozdulatait és képességeit, mint Cristiano Ronaldo, Messi, Bale, Özil.

Azt tanítsd, amiben hiszel!
A Coerver® Coaching rendszerével a játékos képzés nem csupán a modern gyakorlatokról, a labdaérintés számról vagy az eredményszámítás háttérbe helyezéséről szól.
A Coerver® szellemisége ennél sokkal több: amellett, hogy a labdával tökéletesen bánó, a jövő labdarúgásának megfelelő játékost képez, odafigyel az emberi és a sportolói oldalra is.
A Coerver® Coaching küldetését a Coerver®-kód testesíti meg, amely a játékosok fejleszteni kívánt szakmai és emberi tulajdonságait tartalmazza.
Képzettség, Erő, Gyorsaság, Mentalitás, Játékérzék

A cél az összes korosztályban, képzett, magabiztos, kreatív, gondolkodni tudó játékosok nevelése.
Figyelembe véve a korosztályok sajátosságait.
Fontos, hogy a játékosok a pálya bármely részén, a lehető legjobb döntést hozzák meg, a legrövidebb idő alatt.
Ezért fontos az edzéseken, hogy Mit? Miért? Hogyan? tanítunk.

COERVER® COACHING ÉRTÉKEK

- Élvezetessé tenni az edzést, és a játékot. Ez a kombinációja a pozitív képzési környezetnek, és a kihívást jelentő gyakorlatoknak, ez generál belső motivációt a hatékony tanuláshoz
- Sportszerű játékosok nevelése, akik tisztelnek mindenki. Az edzések fejlesztik az erős, tisztességes személyiség kialakulását, a pályán, és a pályán kívül is
- Értékek győzelme, ami nem több, mint tanulás, készség, erőfeszítés, és személyes fejlődés. Különösen a 6-12 éves korosztályban a hangsúly a hosszú távú fejlődésen, és nem a rövidtávú eredményen van.

A Coerver® FociSuli programjain kötöttségek nélkül élvezheted a világ első számú képzésének előnyeit. Akkor is, ha most ismerkedsz a labdarúgással, illetve akkor is, ha tudásod szeretnéd fejleszteni.
A Coerver® FociSuli az ország több pontján elérhető, mely helyszínek száma folyamatosan növekszik.
Fontos, hogy a FociSuli edzések, klubtól és képzettségtől függetlenül várják szeretettel, U7, U9, U11, U13-as korú játékosok jelentkezését, ráadásul rengeteg izgalmas, és extra lehetőséget kínálunk nem csak a más jellegű edzésekkel.

Gyere és próbáld ki magad, edz úgy, mint a profik, és szórakozz úgy, mint egy gyerek.
Amit minden helyszínen biztosítunk a résztvevőknek:

- Szakértő technikai képzés
- Sztár és csapat modell edzések
- Adidas kedvezmények
- Profi, és biztonságos tanulási környezet
- Kihívások és versenyek
- Szórakoztató edzések
- Későbbi programjainkon való kedvezményes részvétel

Kiknek ajánljuk a Coerver® FociSuli programot?

-Játékosoknak, akiknek nincs klubja.
Felzárkóztatást, fejlődési lehetőséget kínál a csapat nélkül lévő gyerekeknek, vagy akik később kezdtek futballozni és még nem kerültek klubhoz, vagy bármilyen oknál fogva nem találtak csapatot maguknak a szezonra, vagy átmenetileg felhagytak a játékkal és edzéslehetőségre vágynak, profi szakemberek segítségével.

-Extra edzés, amely motivál a tanulásra.
Csapattal rendelkező, de fejlődni és tanulni vágyó játékosoknak.

Az első edzésen, a jelentkezést követően, minden Coerver® FociSuli játékos kap egy kártyát, melyre az edzések után kap egy aláírást az edzőtől. Az edzéseken össze gyűjtött aláírások beválthatóak, Coerver-Adidas edző mezre, edző nadrágra, sportszárra, melegítőre, cipőre, és egyéb Adidas felszerelére.