A Programról

Mentorálási programcsomagunkat azért hoztuk létre, hogy a magyar klubok szakmai működését minél szélesebb körben segíthessük. Hosszútávú együttműködésünk alapköve az egyesületek garantált szakmai fejlődése. Partner egyesületeink munkáját aktívan figyelve adunk javaslatokat, szakmai stábját képezve és ellenőrizve pedig biztosítjuk a klubminőségét.

AboutUs
Edzőképzések

Mentorálási programunk keretein belül az edzőknek rendszeres, gyakorlati edzőképzést tartunk

 • Technikai edzőképzés
 • Életkor-specifikus edzőképzés
 • Poszt-specifikus edzőképzés
 • Periodizáció szerinti edzőképzés
 • Pszichológiai és kommunikációs edzőképzés
AboutUs

Az edzőképzések az edzők aktív bevonásával történnek. Megszervezésében és tematikai felépítésében a klub igényeit teljesítjük. Edzőképzéseink témáját és felépítését igazítjuk az egyesület filozófiájához, illetve rövid és hosszútávú céljaihoz. Előnye, hogy képzéseinket nem befolyásolja az edzők mennyisége és szakmai képzettsége. Nagy hangsúlyt fektetünk többek között a kollégák technikai képzésébe. Garantáljuk az edzők fejlődését.

Szakmai anyagok
AboutUs

Szakmai anyagainkhoz teljeskörű hozzáférést biztosítunk a Coerver© nemzetközi weboldalán keresztül

 • Webináriumok
 • Edzéstervek
 • Youth Diploma 1-2 előadások
 • Technikai videók
 • Tananyagok

Ezeken felül automata rendszerünk partner edzőinknek heti rendszerességgel küld szakmai anyagokat

Az automatikusan küldött szakmai anyagaink féléves etapokra vannak osztva. Úgy fejlesztettük ki őket, hogy tematikusan illeszkedjenek az általunk tartott edzőképzések témájához.

1. hét 2. hét 3. hét 4. hét 5. hét 6. hét 7. hét 8. hét
Elmélet Házi feladat Edzésterv Házi feladat Edzésterv Házi feladat Elmélet Házi feladat
Ball Mastery Ball Mastery 1 (videó) Ball Mastery állóhelyben Ball Mastery 2 (videó) Ball Mastery mozgásból Moves 1 (Videó) Nyomás- gyakorlás felépítése Moves 2 (Videó)
Webináriumok Előadásaink célja a kollégák szakmai ismeretének bővítése

Digitális rendezvényeinken vendégelőadók is részt vesznek, Megszervezésük egyesületre specializálva és országosan is zaljik.

A webináriumok témakörét az előzetesen, az edzők számára kiküldött űrlapok alapján döntjük el.

Felépítését illetően célunk az volt, hogy még személyesebb, szakmai kapcsolatot tudjunk kialakítani a kollégákkal aközben, hogy képezzük őket.

Ezek az előadások minden esetben zártkörűek. Külön kérésre az egyesület számára tudunk tartani webináriumot, de jellemzően országosan, a Coerver© Partner Klubok részére szervezünk ilyen rendezvényeket.

AboutUs
Elemzések
AboutUs

Mentorálási programcsomagunk része a szakmai ellenőrzés is, így segítve az egyület szakmai vezetőinek munkáját.

 • Edzéseken való megjelenés, felvétel és tanácsadás
 • Edzői házi feladatok elkészíttetése és elemzése
 • Szakmai anyagainknál mért digitális aktivitás havi jelentése az egyesület vezetői felé

Személyesen jelenünk meg az egyesületi edzéseken, véletlenszerű időpontokban. Ennek célja a vezetőség és az edző szakmai segítése. Ellenőrizzük a kolléga szakmai munkáját, illetve javaslatokat és tanácsokat fogalmazunk meg felé.

Az automatikusan küldött szakmai anyagainkról havi szinten küldünk a klub vezetősége felé egy elemzést, ahol láthatják melyik kolléga hányszor és melyik szakmai anyagunkat nyitotta meg, illetve küldött-e házi feladatot. Utóbbit csatolva küldjük a jelentésekkel.

A házi feladataink az automatikusan küldött szakmai anyagok közé sorolandó. Célunk, hogy az edző ne csak a személyes képzések során, de attól függetlenül is fordítson időt az önfejlesztésére. 3 típusú házi feladatot kell készítenie: